Templomok felújításának fontossága

A templomok hitközösségeink központi közösségi terei. Így nem kérdés, milyen fontos, hogy ezek az épületek rendben legyenek.

Mit jelent rendben lenni?

Külső- és belső felújítási munkálatokat is vállal cégünk, így mindenképpen gondoskodunk a templomok teljeskörű biztonságos felújításáról. A templomfelújítás korszerűsítést is jelent, hiszen alkalmazkodni kell a kor viszontagságaihoz akár technológiailag, akár infrastrukturálisan.

Professzionális restaurátoraink a legmodernebb technológia felhasználásával dolgoznak az épületeken. Figyelnek a korabeli stílusirányzatok jegyeire, hogy hűen vissza tudják adni a templomok jellegét. Külön figyelmet szentelnek az ornamentikákra is, amik az épületek díszítőelemei.

Templomfelújítási program

A kormány a 2021-es évben is kiemelt szerepet szentelt a templomok felújításának, így pályázni lehetett felújítási programra.

A pályázatok beadásához mindenképp fel kell mérni, milyen és mekkora munkálatokra lehet szükség. Érdemes a pályázat megírása előtt árajánlatot kérni és felmérést készíteni az épület állagáról és „igényeiről”.

Válassza Nova Burkolat BT-t, válassza a jövőt!

Referencia munkáinkat megtalálja honlapunkon.