Homlokzat felújítása, homlokzati hibák javítása

Új és régi homlokzatok munkái, homlokzat felújítás és hőszigetelés! Nálunk – beruházó cégeknek, magánszemélyeknek és társasházaknak egyaránt!

Egy-egy épület homlokzata ,,ruhájának’’ legdíszesebb, legfontosabb része lehet, természetesen nem csak funkcionálisan, hanem esztétikai okokból is. A homlokzatok környezetükben is rendkívül meghatározó szerepet töltenek be! A szakemberek, akik a homlokzat felújítást végzik, elengedhetetlenül felkészültek kell, hogy legyenek. Anyagismeretük a megrendelő által elvárt minőséghez pontosan kell, hogy igazodjon. Színvonalas munkával és hatékony szakmai javaslatokkal érjük el ügyfeleink elégedettségét!

Mint generálkivitelezők, komplett homlokzat felújítást vállalunk, alvállalkozóként pedig szakági bontásban is dolgozunk! A munka minden lépésének elvégzését szakembereinkre bízhatja a legmagasabb minőségért, tapasztalatért, megfizethető áron!

Gödöllői kastély külső homlokzati kő lábazat szerelése, Reneszánsz Zrt megbízásából.

Gödöllői kastély külső homlokzati kő lábazat szerelése, Reneszánsz Zrt megbízásából.

Tópark részleges, mészkő homlokzat burkolat  Lavinamix Kft megbízásából

Tópark részleges, mészkő homlokzat burkolat Lavinamix Kft megbízásából

Az általunk vállalt szakágak a következők lehetnek:

  • homlokzat építőmesteri munkái,
  • állványozás,
  • lábazati kő munkák,
  • bádogozás,
  • tető munkálatai,
  • nyílászárók beépítse vagy pedig felújítása.

Kreatív szakembereink javaslatának hasznát veheti kölcséghatékonysági, funkcionalitási és esztétikai szempontokból is! Úgynevezett költségfixáló szolgáltatásunk igénylésével teljes mértékben az Ön anyagi lehetőségeihez igazítjuk az elvégzendő munkálatok megtervezését.
Tervezési ötletekkel, színezési tervekkel, látványtervekkel támogatjuk a kivitelezőt. Gépi kőporozást és gépi festékszórási munkákat végzünk. Az együttműködésünk befejezésekor mérnöki nyilatkozatot állítunk ki a homlokzat felújítás minőségének és garanciájának igazolása érdekében!

A homlokzat karbantartása sokkal több puszta kozmetikázásnál!

Döntő szerepet játszik az adott épület állagának megóvásában és a súlyos károktól is megvéd, mint amilyen a falak átnedvesedése lehet. Hosszú távra biztosítja az ingatlan értékét és az üzemeltetési költségeket is csökkentheti! Egy ilyen befektetés feltétlenül megtérül. Sok olyan munka van, melyet magunk is el tudunk végezni. Ilyenkor csak az anyagköltségek merülnek fel kiadásként. Azonban minden konkrét esetben külön vizsgálat tárgyává ajánljuk tenni, hogy pontosan milyen munkára van szükség, mindez milyen szakembereket, szaktudást igényel.

Figyelembe kell vennünk az épületfizikai funkciókat és összefüggéseket! Gyakori eset, hogy csak meghatározott típusú anyagok kombinációjával érhetjük el a kívánt eredményt. Az anyagok nem szakszerű felhasználása esetén veszélybe kerülhet az egész építmény állaga.

Keresse bizalommal Lukács Róbertet a Nova Burkolat Bt.-től!

 

Szakmai cikkek a homlokzat renoválásról

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adatvédelem elfogadásához kattintson a "fehér" négyzetbe.

4 + 10 =