Magánlakás takarítás

Magánlakás takarításhoz keres megfelelő szakembert?

Ebben az esetben van egy jó hírünk, megtalálta! Célunk, hogy profi szakembereink segítségével ragyogóan tisztává varázsoljuk ügyfeleink lakását. Csakis kiváló minőségű tisztítószereket és takarítóeszközöket használunk, ugyanis valljuk, hogy csak így érhető el kimagasló végeredmény. Vállalunk rendszeres és alkalmi magánlakás takarítást is. Annak érdekében, hogy minél pontosabb magánlakás takarítás árat tudjunk Önnek mondani, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Pipere takarítás a lakás minden pontjának tisztasága érdekében? Mi vállaljuk!

Pipere takarításnak nevezzük a lakás minden négyzetméterének és berendezésének kitakarítását. Nem csak magánlakások tulajdonosai körében elterjedt ez a takarítási mód. Sokszor társasházak is felkeresnek minket, ugyanis a társasház felújítás utolsó lépése az alapos takarítás. A pipere takarítás keretein belül vállaljuk:

  • a padló teljes felületének tisztítását
  • a polcok, bútorok portalanítását és tisztítását
  • ajtók és ablakok tisztítását
  • polcokon lévő tárgyak portalanítását és tisztítását (könyvek, dísztárgyak, stb.)
  • vizes blokkok fertőtlenítését és takarítását

A mai rohanó világban egyre kevesebb idő jut a kikapcsolódásra, vagy éppen a családdal töltött pillanatokra. Ezt a kevés szabadidőt ne a takarításra szánja, inkább vegye igénybe szolgáltatásunk valamelyikét. Nálunk a pipere takarítás árak igen kedvezőek, kérjen árajánlatot, vagy keressen minket telefonon.

Magánlakás takarítás

Magánlakás takarítás

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adatvédelem elfogadásához kattintson a "fehér" négyzetbe.

2 + 11 =