Az elmúlt héten béreltünk egy Genie GS 3369 RT ollós emelőt a kőrestaurálási projektünkhez az ollosemelogep.hu-ról. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, mennyire elégedettek vagyunk vele! Ez a munkagép minden elvárásunkat felülmúlta, és hatalmas segítséget nyújtott a munkában.

  1. Kiváló teljesítmény: A Genie GS 3369 RT ollós emelő munkamagassága 11.75 méter, ami lehetővé tette számunkra, hogy a legmagasabb pontokon is könnyedén dolgozhassunk. Emelési kapacitása 454 kg, ami elegendő a nehéz kőelemek emeléséhez és mozgatásához.
  2. Rugalmas alkalmazkodás: A gép platformja kiterjeszthető, így még nagyobb területeken is kényelmesen tudunk dolgozni vele. Emellett a könnyű irányíthatósága lehetővé teszi, hogy pontosan oda tudjuk pozícionálni, ahova szükséges.
  3. Strapabíró kialakítás: A Genie GS 3369 RT masszív és tartós kialakítással rendelkezik, ami ideális a kültéri munkákhoz. A motorja dieselüzemű, ami még hatékonyabbá teszi a munkavégzést.

Összességében nagyon elégedettek vagyunk a Genie GS 3369 RT ollós emelővel, és biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben is szívesen fogjuk használni. Ha Ön is hasonlóan hatékony munkagépet keres kőrestaurálási vagy más projektekhez, ajánljuk figyelmébe ezt a fantasztikus emelőt!