Restaurátor Budapesten

Kőrestaurálást, épületek és homlokzataik restaurálását vállaljuk! Ezen munkakör a műemlékek felújításához jelentősen kapcsolódik. A restaurálás során a felújításra szánt épületek visszakapják régi fényüket. Üzemeltetésük a munka elvégzése után a modern megoldásoknak köszönhetően megfelel korunk követelményeinek.

A restaurátor legfőbb és legszebb feladata hazánk építészeti értékeinek megóvása, az objektumok régi patinájának visszaadása. A műemlék restaurálás egy igen kiemelt üzletág. A régi épületek a legtöbb esetben jelentős kihívások elé állítják a kivitelezőt. Mindig tanácsos a legmodernebb technológiákat és alapanyagokat használni a restaurátor munkájának kivitelezése során. Így a megóvni kívánt épületek tartós és műemléki szempontokból is kifogástalan változáson, megújuláson mennek keresztül.

A professzionális restaurátor a korabeli építési-díszítési technikák széles választékát prezentálja a kovácsoltvas elemektől egészen a freskók restaurálásáig. Az építészeti fedőanyagok és különféle állagmegőrző szerek jóvoltából az értékes épített örökség visszanyerheti eredeti pompáját.

Tatai Kastély külső belső kő felületek felújítása,restaurálása,rekonstrukciója. Restaurátor Budapesten.

Tatai Kastély külső belső kő felületek felújítása,restaurálása,rekonstrukciója. Restaurátor Budapesten.

A restaurátor profiljába beletartozhat:

 

  • az épület szerkezeti átalakítása és megerősítése,

  • a homlokzat felújítása,

  • burkoló munkák és épületszobrászati-ornamentikai rekonstrukciók,

  • tető és nyílászárók cseréje.

Generálkivitelezőként a restaurálási munkák kapuk, hidak, várak, nagyméretű, belvárosi polgári házak és különféle középületek restaurálásával is foglalkozunk. A gondos restaurálásban összpontosul a mérnöki tapasztalat és a kivitelező gondossága. Ez képviselik szakembereink. Munkánkat bátran és jó szívvel ajánljuk megrendelőink számára, akik generálkivitelezőt keresnek.

Országszerte nap mint nap számtalan műemlék restaurálási projektet bonyolítanak külsőleg és belsőleg is. Ezek közé tartozik a sok-sok kastély, múzeumépület, egyházi ingatlan vagy társasház felújítása. A kiemelkedő minőség minden esetben a restaurátor fő célja! Egy-egy műemléki referencia magáért beszél!

Ügyfeleinket biztosíthatjuk afelől, hogy munkatársaink hatékony és innovatív megoldásokat találnak a múltból a jelenünkbe mutató problémákra!

Egy vállalkozás, mely segít visszacsempészni a múltat a jelenbe

Egy vállalkozás, mely segít visszacsempészni a múltat a jelenbe

Miért fontos a restaurálás? A régi az új új

 Értékek és hagyomány

             A restaurálás értékőrzés. Azt jelenti, hogy nem hagyjuk, hogy valami tönkremenjen. Segítünk az újjászületésben és a hagyományok megőrzésében. A restaurálás során igyekszünk az objektumokat régi pompájukba helyezni, átadni azt az értéket, amit képviselnek.

            A restaurátor nem csupán ’megjavít’, de hagyományt őriz és ad át a jövő generációinak. Kapcsolatot teremtünk múlt és jövő között. 

 Sokszínűség

             A korabeli díszítési techinkák széles választékát nyújtjuk, a kovácsoltvas elemektől egészen a freskók restaurálásig.

Minőség

               Felújításaink során kiemelten fontos, hogy milyen eszközökkel dolgozunk. Mindig ügyelünk arra, hogy a legmodernebb technológiát válasszuk.

Időtállóság

            Fontos számunkra, hogy olyan eredmény szülessen, ami hosszú távra szól. Egyszerűen mondva: csak így van értelme.

Irányelveink tehát a:

  • Minőség
  • Időtállóság
  • Hagyományőrzés

 Homlokzatfelújítás, kastélyfelújítás, műemlék jellegű épületek felújítása. Ez mind beletartozik szolgáltatásainkba. Erre mind képes egy professzionális restaurátor.

Válassza a Nova-Burkolat BT-t, válasszon minket és mi biztosítjuk a jövőt.

 

Szakmai cikkek a restaurátoról

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adatvédelem elfogadásához kattintson a "fehér" négyzetbe.

15 + 4 =