Restaurátor Budapesten

Kőrestaurálást, épületek és homlokzataik restaurálását vállaljuk! Ezen munkakör a műemlékek felújításához jelentősen kapcsolódik. A restaurálás során a felújításra szánt épületek visszakapják régi fényüket. Üzemeltetésük a munka elvégzése után a modern megoldásoknak köszönhetően megfelel korunk követelményeinek.

A restaurátor legfőbb és legszebb feladata hazánk építészeti értékeinek megóvása, az objektumok régi patinájának visszaadása. A műemlék restaurálás egy igen kiemelt üzletág. A régi épületek a legtöbb esetben jelentős kihívások elé állítják a kivitelezőt. Mindig tanácsos a legmodernebb technológiákat és alapanyagokat használni a restaurátor munkájának kivitelezése során. Így a megóvni kívánt épületek tartós és műemléki szempontokból is kifogástalan változáson, megújuláson mennek keresztül.

A professzionális restaurátor a korabeli építési-díszítési technikák széles választékát prezentálja a kovácsoltvas elemektől egészen a freskók restaurálásáig. Az építészeti fedőanyagok és különféle állagmegőrző szerek jóvoltából az értékes épített örökség visszanyerheti eredeti pompáját.

Tatai Kastély külső belső kő felületek felújítása,restaurálása,rekonstrukciója. Restaurátor Budapesten.

Tatai Kastély külső belső kő felületek felújítása,restaurálása,rekonstrukciója. Restaurátor Budapesten.

A restaurátor profiljába beletartozhat:

 

  • az épület szerkezeti átalakítása és megerősítése,

  • a homlokzat felújítása,

  • burkoló munkák és épületszobrászati-ornamentikai rekonstrukciók,

  • tető és nyílászárók cseréje.

Generálkivitelezőként a restaurálási munkák kapuk, hidak, várak, nagyméretű, belvárosi polgári házak és különféle középületek restaurálásával is foglalkozunk. A gondos restaurálásban összpontosul a mérnöki tapasztalat és a kivitelező gondossága. Ez képviselik szakembereink. Munkánkat bátran és jó szívvel ajánljuk megrendelőink számára, akik generálkivitelezőt keresnek.

Országszerte nap mint nap számtalan műemlék restaurálási projektet bonyolítanak külsőleg és belsőleg is. Ezek közé tartozik a sok-sok kastély, múzeumépület, egyházi ingatlan vagy társasház felújítása. A kiemelkedő minőség minden esetben a restaurátor fő célja! Egy-egy műemléki referencia magáért beszél!

Ügyfeleinket biztosíthatjuk afelől, hogy munkatársaink hatékony és innovatív megoldásokat találnak a múltból a jelenünkbe mutató problémákra!

Szakmai cikkek a restaurátoról

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adatvédelem elfogadásához kattintson a "fehér" négyzetbe.

15 + 9 =