Szívesen körüljárná Magyarország látnivalóit egy Fiat Ducato lakóautóval?

A Prémium Lakóautónál most kedvezményes áron találhatja meg az Önhöz illő Fiat lakóautót. Járműveik kényelmes és nyugodt utazást tesznek lehetővé otthonos körülmények között. Nem kell többé a szállásfoglalással vagy a különféle jegyvásárlással vesződni. Egy Fiat lakóautóval szabadon tervezheti meg utazását, elkerülve a hatalmas embertömegeket. Ellátogathat egy desztinációra vagy akár egy sok látványosságból felépülő komplexebb túrára is. Mindez az Ön igényein múlik, viszont a szállással és az utazás módjával már nem kell számolnia!

A cég Fiat Ducato lakóautói rendszeres karbantartáson esnek át, így mindig tökéletes állapotban várják az utazni vágyókat. Vigye el családját, barátait egy eddig még nem tapasztalt, felejthetetlen utazásra.

Fiat lakóautó bérlés a Prémium Lakóautótól!

A Fiat lakóautós utazásoknak számtalan pozitívuma van. Egy kicsit több tervezést igényelnek, azonban sokkalta természetközelibb élményt biztosítanak a hagyományos utaknál. Ön döntheti el, hogy hol, mennyi időt szeretne eltölteni. Tömérdek fórum és online közösség jött már létre a lakóautózás szerelmesei által, így az első útra indulók rengeteg tanácsra és tippre lelhetnek az interneten. Ezeket felhasználva könnyen megtervezhető bármilyen út, az esetleges kellékekről pedig a campshop.hu-n keresztül is tájékozódhat. A Campshop webáruház a lakóautós közösség számára jött létre annak érdekében, hogy minden fontos felszerelést megtaláljanak egy helyen.

A járványhelyzet óta jelentősen megnövekedett a kereset a Fiat Ducato lakóautók iránt. Nem csoda, hisz ezen járművekkel a távolságtartási szabályokat betartva is könnyedén utazhat az ember. Elkerülhetők az óriási tömegek és a tömegközlekedés is. Ha minőségi időt szeretne tölteni családjával vagy barátaival, akkor mindenképp érdemes megfontolni a Fiat lakóautó bérlést!

A Fiat Ducato lakóautó árak érdeklik?

A Prémium Lakóautó kínálatában jelenleg elérhető Fiat lakóautók:

  • WEINSBERG CARASUITE 650 MG LAKÓAUTÓ
  • WEINSBERG CARACORE 650 MEG LAKÓAUTÓ (WEINSBERG CARACORE 650 MEG – AUTOMATA)
  • WEINSBERG CARACORE 650 MEG LAKÓAUTÓ (WEINSBERG CARACORE 650 MEG)
  • RAPIDO 856F “2020” LAKÓAUTÓ (RAPIDO 856F “2020”)

A Weisenberg modellek 2021-es modellek, míg a Rapido 2020-as. A CaraSuite 650 MG egy félintegrált felépítményű modell, amelyben a hátsó franciaágy mellett egy az utazófülke felett elhelyezkedő extra ágy is megtalálható. Bérlése 2-4 fő számára javasolt, ideális lehet családok számára. Ezzel szemben a CaraCore modellek már integrált kialakításúak, a sofőr felett ágy leereszthető bennük. 4 személy számára biztosítanak utazó- és alvóhelyet. A RAPIDO 856F szintén integrált felépítményű, a fentiekhez hasonló elrendezéssel bír.

A cég minden Fiat Ducato lakóautó modellje rendkívül kényelmes és helytakarékos, ezáltal igazából egyikkel sem dönthet rosszul.

A Fiat Ducato lakóautó árakkal kapcsolatban érdeklődjön a cég munkatársainál a +36 70 420 3581-es telefonszámon!