Amikor valamilyen épület felújítását tervezzük, mindig felmerül a kérdés, hogy mit és milyen mértékben őrizzünk meg. Ez persze attól is függhet, hogy milyen a jelenlegi állapota az épületnek. Ha eldöntöttük, hogy szeretnénk teljes pompájában látni a szerkezet ornamentikáit és más szépségeit, mindenképp hívjunk szakértőt. Restaurátoraink a legmodernebb technikákkal újítanak fel. Nem riasztja őket vissza sem kastély, sem más műemlékvédelem alatt álló épület.

A restaurátorok elsődleges célja, hogy minél hűebben tudják vissza adni az épület régi ékeit. A restaurációba beletartozhat tehát az ornamentika, azaz az épültek díszítőelemei, de maga az épületszerkezet is.

A mai világban nehéz értékeket találni, őrizzük meg a múlt szépségeit és ötvözzük a jelen modernitásával. Referenciáinkért keresse fel honlapunkat, kérjen ajánlatot és döntsön hosszú távon. Velünk mindenképp az értéket és a minőséget választja.

Legyen szó tehát szobrokról, épületek kő elemeiről, épületszerkezetekről, templomokról vagy kastélyokról. A Nova-Burkolat Bt. restaurátorai mind a jövő épületeiért dolgoznak.